Alla inlägg under januari 2012

Av mysmammansblogg - 25 januari 2012 10:20

Laddar upp med en matig lingongrova fullspäckad med massa gottis och en kopp varmt the inför dagens långpromenad.   Fick inspiration efter gårdagens långpromenad och ska försöka mig på långrundan runt Luvsjön   

Måste ta svängen förbi apoteket och införskaffa magdroppar till lilleman.   Gick åt strax över 10 blöjor igår och dagen har börjat lika illa. Stackare där, men han är vid fortsatt gott humör och äter bra!

Av mysmammansblogg - 24 januari 2012 15:02

Trodde inte vi skulle behöva köpa hem sådant redan nu men kan kanske vara värt att prova. Lilleman har fart på magen trots att det är helamning som gäller fortfarande, har inte ens hunnit smaka någon riktig smakportion ännu. Trodde först att det var fredagens taco som ställt till det för pysen men det skulle ju inte ha fortsatt sitta i ända till nu. Är säkert något tråkigt magvirus som bråkar. Gjorde storkok av morotspure häromdagen men det får snällt vänta i frysen tills han är ok igen.

Har det inte lugnat sig till imorgon får vi ta oss till apoteket och köpa hem lite magdroppar.

Av mysmammansblogg - 24 januari 2012 14:57

Är fortfarande aldeles matt i benen efter förmiddagens raska långpromenad. Var  perfekt promenadväder -4. Trevligt sällskap hade vi också. Ska prova på morgonpromenad nästa gång - om jag orkar upp ;)


Av mysmammansblogg - 23 januari 2012 09:51

Trodde att pysen var på gång att vakna nyss. Var ledsen och blev upplyft i knät. Vi är på väg till öppna förskolan. Men vad händer - jo han somnar om i knät! Lilla gosmysen. Vi blir nog väldigt sena idag igen haha. Kommer kanske lagom till fikat :)

Av mysmammansblogg - 22 januari 2012 21:11

Snart dax för dop. Osa datum i veckan. Fick ett ryck ikväll och slängde ihop en smörgåstårta till sambon och mig. Kände att jag ville provbaka en gång innan. Blev riktigt saftig och god. Men, garneringen måste jag öva lite på. Är bättre på grovgörat än själva finliret ;)

Av mysmammansblogg - 22 januari 2012 12:09

Hade en mammalyxkväll igår. Tog ett härligt varmt bad med lukta gott, tända ljus och egentid! Passade sedan på att basta också när jag ändå var igång. Det var lääänge sedan jag bastade sist, skulle tro att det var innan jag blev gravid. Det här måste göras om - tidigare än om ett år ;)


Idag fortsätter vi med lyxlunch hemma hos mamma och pappa. Så skönt att slippa laga mat ibland! Ska inte klaga - låter som att det alltid är jag som lagar mat och så är det ju inte, men extra lyxigt att bli bortbjuden så ingen av oss behöver stöka runt i köket :)

Av mysmammansblogg - 20 januari 2012 16:01

Har bara ett barn hemma i em för ovanlighetens skull. Minst en av stora killarna brukar vara hemma och ofta har de någon kompis med. Idag ärbåda iväg hos olika kompisar. Bara jag och mini, som sovit en stor del av em. Har faktiskt hunnit med att läsa en tidning i lugn och ro till en kopp te. Snart kommer barnen + sambo hem. Tacomys ikväll. Har såntur att jag har en halv flaska rött hemma (alkoholfritt). Passar mycket bra till tacos!  

Av mysmammansblogg - 19 januari 2012 09:13

Har beställt kläder. Hoppas att de kommer idag, längtar. Håller tummarna att de sitter lika bra på mig som på modellen på bilden :)

Presentation

Hej och välkommen till min blogg!
Kul att du är nyfiken och tittar in.
Skriver om familje- och vardagslivet i en småstad.

buzzador

klart.se

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Buzzadorblog


Ovido - Quiz & Flashcards