Alla inlägg den 6 januari 2012

Av mysmammansblogg - 6 januari 2012 09:55

Igår när vi var i Örebro, passade vi på att åka och hämta dopklänningen hos barnens farbror. Dopet är om en månad men lika bra att börja förbereda redan nu.


Idag ska jag fixa dopinbjudan. Har gjort fotavtryck på färgglada papper och ska nu skriva dem och klistra på lite dekoration. Måste få iväg inbjudningskorten idag! Har pratat med tårtkocken som ska göra en specialtårta till oss. Känns jättebra att vi är med i tiden! Imorgon ska jag ner på stan för att leta kläder framförallt till mig men även till barnen inför dopet.


Idag är förövrigt en tvättdag. Berget i tvättstugan har växt till enorma proportioner! Har varit lite lat på den fronten. Men idag måste jag ta tag i det. Både tvätta, stryka och sortera ren tvätt. Lika bra att sätta fart!

Av mysmammansblogg - 6 januari 2012 09:46

Hela familjen var ledig och vi passade på att åka på shoppingtur till Marieberg och IKEA Örebro. Som jag har längtat efter att åka och handla. Gick riktigt bra. Började på IKEA och Lillkillen passade på att äta där, sen somnade han i vagnen av ren utmattning. Hann även med leksakaaffär och TV/el butik medans lillen sov. Efter det till Mariebergs galleria. Det blir lite speedshopping när man har en liten i vagnen. Vill inte att han ska vakna och bli ledsen/hungrig.


Det viktigaste - färg till sufletten är inhandlat på Paduro, tyvärr hade de inte Nitors remover där. Måste färga av den tidigare infärgningen med Nitors handfärg som blev misslyckad. Det var bara innertyget som tog åt sig färg, det urblekta yttertyget tog inte åt sig någonting! Måste nu vänta ända till imorgon för att besöka färghandeln där de förhoppningsvis har removern. Åh jag som bara vill komma igång och färga tyget! Är så ivrig. Hoppas det blir lyckat med nya färgen!


Hade även velat hitta kläder till mig till lillemans dop. Har en månad på mig att hitta något bra. Hanns inte med att gå i klädaffärer, blev snart dax för mat och blöj/klädbyte för lilleman.

Presentation

Hej och välkommen till min blogg!
Kul att du är nyfiken och tittar in.
Skriver om familje- och vardagslivet i en småstad.

buzzador

klart.se

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Buzzadorblog


Ovido - Quiz & Flashcards