Alla inlägg under februari 2012

Av mysmammansblogg - 9 februari 2012 13:58

Har varit och gjort stan med mamma! Hade glömt hur smidigt och bra det är att gå på stan med mamma. Kan prova hur mycket och hur länge jag vill. Ingen otålig sambo eller uttråkade barn som stressar på. Eller kanske lite. L visar redan att han inte gillar det här med klädaffärer ;) Återigen tur att man har mamma med sig. Lilleman fick varva med att vara uppe i famnen och nere i vagnen.  


Något som är mindre kul är att hitta snygga pojkkläder just nu. Har letat som en tok efter lite snyggare vardagskläder som även går att ha på ett dop. Hittar inget :(  Så tråkigt att behöva åka till Norrköping för att handla en skjorta, tar så mycket längre tid och är så mycket omständigare. 

Av mysmammansblogg - 8 februari 2012 15:21

Det efterlängtade telefonsamtalet har kommit! Präst Anna har fått rycka in och kommer att bli doppräst till L. Känner igen henne som sjukhuspräst :) Eftersom det nu är så knappt om tid så hade vi dopsamtalet över telefon. Tror att läget åter är under kontroll. Har sovit lite oroligt inatt så nu var det väldigt mysigt att få krypa ner under filten och sova middag en stund tillsammans med L. M gjorde oss också sällskap en stund, det är jobbigt att gå i skolan också ;)


Dop
Av mysmammansblogg - 7 februari 2012 14:28

Hade inte hört något från prästen imorse och dopet är redan på Lördag. Iockmed magsjukeepisoden har inte orken/tiden funnits att ta tag i detta förräns idag. Ringde upp honom och får veta att han nyss blivit pappa och nu är föräldraledig. Han verkar vara en riktigt trevlig präst så tråkigt för oss får vi en annan. Tydligen hade dopet missats någonstans i överrapporteringen och nu letar de ersättare. Någon skulle kontakta oss under dagen vilket någon inte gjort ännu. Men dagen är ju inte slut - några timmar kvar.

Dop
Av mysmammansblogg - 7 februari 2012 14:18

Nu äntligen tror jag att vi är på väg ur magsjuketräsket! Trodde alla var friska häromdagen men sen mådde L och jag skrutt igår. Jag var allmännt trött och olustig medan L var dålig i magen igen. Nu känns alla må bra igen, håller tummarna hårt för att det inte ska börja om hos någon IGEN. Storebror var den enda som klarade sig undan denna omgång och lilleman stackaren har haft det i två omgångar. Törs inte gå och väga på BVC på närmsta veckorna. Vill inte veta...


Även om vi nu alla är friska och mår bra törs jag inte chansa på att baka egna smörgåstårtor.Vill inte riskera att någon liten baskilusk skulle hoppa ner i tårtan och ställa till en massa besvär.  Typiskt, jag har verkligen sett fram emot att fixa dem, tycker hemmagjorda blir mycket godare än köpta - just för att man kan ha på precis vad man själv gillar, inte för mycket majonäs osv. Får "baka" en annan gång istället.

Av mysmammansblogg - 5 februari 2012 09:32

Min kära sambo gillar teknik. Jag är inte lika förtjust i teknik och behöver heller inte vara det eftersom sambon med glädje tar sig an den biten, xbox, tv, fjärrkontroller, telefoner och annat krafs. Eftersom jag har fått lite av träningspanik eller vad man ska kalla det - nyårslöftet ni vet - så blev jag faktiskt lite glad när jag hittade en rolig grej. En träningsklocka eller vad man ska kalla det. Det är ett armbandsur med gps sändare som mäter upp sträckan, tar tid och räknar ut kaloriförbrukning. Efter promenaden, cykelturen eller skidturen kopplar man in den på datorn och får upp statistik och karta över promenadvägarna. Haha, måste erkänna att det faktiskt är lite roligt. Man kan också om man vill koppla till pulsmätaren och en "virituell kompis" som man kan tävla mot. Kommer nog bli värsta träningsfreaket nu   eller inte... Längtar efter min Zumba skiva, den har inte kommit ännu  . Den behöver nog göra det innan jag tappar motivationen igen, nu är jag ju på G!

Av mysmammansblogg - 5 februari 2012 09:26

Så skönt att ha en pigg och frisk familj igen! Det är guld värt! Fortsatt iskallt ute så det får bli inne dag för min och lillpysens del idag också. Men nu längtar vi efter våra långpromenader. Han har varit  riktigt mammig senaste dygnen och sutit som klistrad på mig större delen av dygnet. Sovit bara i korta pass -tror han längtar efter långsömn i vagnen! Imorgon kanske vi kommer ut en sväng.


Av mysmammansblogg - 3 februari 2012 13:00

Hittade just Mirkas blogg och i jämförelse med hennes liv borde jag väl inte ens få känna mig sliten. Tänk att få hem magsjuka i en så stor familj,puh! Då får man vara trött efteråt. Blev genast lite piggare! 

Av mysmammansblogg - 3 februari 2012 12:48

Nu börjar tröttheten komma smygande efter veckan som varit. Idag kommer jag nog inte ens utanför ytterdörren. Ska bara ta det lugnt och mysa med mina killar. M mår mycket bättre och aptiten är redan tillbaka! L ligger i min famn och sover middag. A slutar snart skolan. Tänkte bjuda honom på varm oboy och semla till mellis.   Behöver nog värma sig, är så kallt ute. Gick en halvlång promenad igår 4,5 km och det var inte skönt! Frosten bet riktigt i kinderna, burr.Skulle tro att det är lika kyligt idag.

Presentation

Hej och välkommen till min blogg!
Kul att du är nyfiken och tittar in.
Skriver om familje- och vardagslivet i en småstad.

buzzador

klart.se

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Buzzadorblog


Ovido - Quiz & Flashcards