Alla inlägg under februari 2012

Av mysmammansblogg - 18 februari 2012 10:52

Så skönt med en veckas sportlov.   Med snö! Här smids planer för veckan för fullt. A ska åka till Sälen med morfar några dagar. Så spännande. Första semesterresan utan mamma och pappa. Här tvättas och packas för fullt. M vill spela Monopol - evighetsspelet. Blir lagom att börja idag så kanske vi spelat klart när veckan är slut ;) Blir ingen skidresa för M, han får åka i spökbacken med pappa istället. Troligtvis blir det en tripp till duveholmshallen på aktivitetsdagen också.  Hinderbanan lockar. 

Av mysmammansblogg - 17 februari 2012 09:18

Hjälp! Har börjat fundera på när/hur jag ska gå tillbaka till jobbet. Det är långt kvar men ujujuj vilken ångest. Får separationsångest bara jag tänker på det. Har räknat och räknat på mina dagar men blir liksom aldrig klar bara för att hur jag än räknar så slutar det ju med att jag måste vara ifrån min lilla bebbe flera timmar per dag! Katastrof!!! Hur ska mamman klara detta? Lillpysen fixar det säkert bättre än mig. Kan ju meddela att jag fortfarande är kvar i den här mysiga bäbisbubblan när man är aldeles kär i sin lilla bäbis och bara inte kan sluta le   .  Älskar mitt jobb och mina härliga jobbarkompisar - så det är inte det det handlar om- det är min STORA separationsångest. Vet inte hur jag ska lösa det här. Minns inte att jag var så här fånig med de andra två, men det var jag väl antagligen. Ingen av dem har ju gillat dagis särskilt mycket, kanske för att de kände av min separationsångest? som inte blev bättre av att de var ledsna och inte ville vara på dagis :( 

Får ta en paus i mitt räknande över helgen och försöka komma till ett beslut. Föräldradagarna räcker helt enkelt inte i all evighet och dagis är ett nödvändigt ont. Puh! Tur att mamma är pensionär ;) Ifall dagis inte alls skulle passa pysen...  

Av mysmammansblogg - 16 februari 2012 13:40

Det är barnklädesloppis i nävertorpskyrkans lokaler den 27-28/2. Dax för inlämning av kläder/skor. Håller på med utrensning av för små kläder från barnens garderober - prismärkning och packning!


Förste man kom just hem frånskolan = mellisdax  

Av mysmammansblogg - 16 februari 2012 13:27

Gick riktigt bra med smakis till lunch idag   En ny smak har tagit ledningen och blivit favorit - broccolipuré. Hade mixat iordning redan igårkväll men då hann sovklockan ringa innan kvällsmaten var klar så det var bara att mixa och frysa in resterna. Han åt en hel "iskubstärning" broccilopuré + lite morot. Som väntat kom ungefär hälften upp igen efter en stund men han var lika glad för det.

Av mysmammansblogg - 15 februari 2012 16:57

Lillprins bus vill gärna smaka mat.   Blir så glad när han får sitta med vid matbordet.Han riktigt följer maten med blicken. Gapar oftat när det kommer en sked med smakis men har inte riktigt kommit på hur man ska göra för att få ner det i magen. Har som mest fått i sig en halv tsk eller så. Vilken tur att vi börjat tidigt, det här kan ta tid! Potatis går bäst, därefter morot. Hmm, den icke potatisätande familjen kanske får ett potatismonster!   Gröt och banan har hittills kommit upp igen efter varje försök.

Av mysmammansblogg - 14 februari 2012 16:12

Lördagen vände upp och ner på lillemans sovtider. Söndagen var också lite upp och ner - händer mycket på helgerna när hela familjen är hemma. Pysen har kommit in i den åldern då det är svårt att koppla av och sova när det händer saker runt om... Igår tog två timmar på öppna förskolan på krafterna så idag har lilleman sovit en hel del, visserligen mest i vagn på promenad eller i min famn så mamman har inte fått så mycket gjort.

Av mysmammansblogg - 14 februari 2012 16:08

Hade tänkt lägga ut någon bild från dopet, men korten togs inte med min kamera så jag får snällt vänta till någon har tid att hjälpa mig med lite mediaöverföring ;) skulle så klart ha tagit med min egen kamera men man kan ju inte komma ihåg allt!



Av mysmammansblogg - 12 februari 2012 10:52

Blev en lyckad och fin dopdag för lilleman igår. Trodde först att det skulle bli lite grinigt i kyrkan eftersom lilleman inte ville sova alls på fm. Somnade strax innan det var dax att byta om till dopklänning och fick sova ungefär 20 min på hela fm vilket är betydligt mindre än en vanlig dag. Han var mest nöjd och väldigt intresserad av alla tända ljus. Lite gny blev det någon kort stund  men eftersom han gillar musik och att sjunga blev han glad igen så fort det var dax för en ny psalm   


Efter dopet blev det fika med tårta på tårta   Först smörgåstårta och sedan smarriga och fina gräddtårtor   som min fina Frida hade bakat! Bilder kommer ikväll eller imorgon - måste hitta kameran bara ;)


Blev som sagt en jättefin dag och hela familjen utom Liam - som tog igen sin förlorade fm sömn pustade sedan ut framför Gladiatorerna. Fick höra från mamma att 11/2 tydligen är lyckans dag. Så passande att ha dop då! Dessutom fick han en "lyckopeng" i doppresent.   

Dop

Presentation

Hej och välkommen till min blogg!
Kul att du är nyfiken och tittar in.
Skriver om familje- och vardagslivet i en småstad.

buzzador

klart.se

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Buzzadorblog


Ovido - Quiz & Flashcards