Alla inlägg den 7 februari 2012

Av mysmammansblogg - 7 februari 2012 14:28

Hade inte hört något från prästen imorse och dopet är redan på Lördag. Iockmed magsjukeepisoden har inte orken/tiden funnits att ta tag i detta förräns idag. Ringde upp honom och får veta att han nyss blivit pappa och nu är föräldraledig. Han verkar vara en riktigt trevlig präst så tråkigt för oss får vi en annan. Tydligen hade dopet missats någonstans i överrapporteringen och nu letar de ersättare. Någon skulle kontakta oss under dagen vilket någon inte gjort ännu. Men dagen är ju inte slut - några timmar kvar.

Dop
Av mysmammansblogg - 7 februari 2012 14:18

Nu äntligen tror jag att vi är på väg ur magsjuketräsket! Trodde alla var friska häromdagen men sen mådde L och jag skrutt igår. Jag var allmännt trött och olustig medan L var dålig i magen igen. Nu känns alla må bra igen, håller tummarna hårt för att det inte ska börja om hos någon IGEN. Storebror var den enda som klarade sig undan denna omgång och lilleman stackaren har haft det i två omgångar. Törs inte gå och väga på BVC på närmsta veckorna. Vill inte veta...


Även om vi nu alla är friska och mår bra törs jag inte chansa på att baka egna smörgåstårtor.Vill inte riskera att någon liten baskilusk skulle hoppa ner i tårtan och ställa till en massa besvär.  Typiskt, jag har verkligen sett fram emot att fixa dem, tycker hemmagjorda blir mycket godare än köpta - just för att man kan ha på precis vad man själv gillar, inte för mycket majonäs osv. Får "baka" en annan gång istället.

Presentation

Hej och välkommen till min blogg!
Kul att du är nyfiken och tittar in.
Skriver om familje- och vardagslivet i en småstad.

buzzador

klart.se

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Buzzadorblog


Ovido - Quiz & Flashcards