Alla inlägg under februari 2012

Av mysmammansblogg - 27 februari 2012 18:04

Imorgon ska septembermammorna med barn träffas igen! Tror att det är sju av åtta som följer med imorgon. Den här gången testar vi ytterligare en öppen förskola.   De sägs ha klapp och klang   eller någon slags barnsång iallafall vilket vi är på jakt efter. Ska bli så trevligt att träffas igen!

Av mysmammansblogg - 27 februari 2012 17:54

Gjort några fynd på barnklädesloppisen. Orkar man bara ta sig tid och gå igenom hög för hög så kan man hitta några riktigt fina plagg. Mycket lump kvar också...lätt att man tröttnar innan man hittat fynden. Det bästa går ju först. Köpte även jättefina barngalgar - prinsgalgar - totalt onödigt men såååå söta! Hadlade 4 paar byxor, två bodys,en tröja, ett set med luvtröja+byxa samt prinsgalgarna för totalt 110 kr. Allt i mycket fint skick. Mycket nöjd med den shoppingrundan.

Av mysmammansblogg - 27 februari 2012 11:55

Idag är det försäljning av begagnade barnkläder i kyrkans lokaler. Brukar vara ett mycket populärt jippo med lång kö innan öppning. Många fina barnkläder till mycket bra priser! Ska snart ge mig iväg och trängas med alla andra shoppingsugna. Hoppade över morgonrusningen.   Vet att jag missade massor av fina kläder men den trängseln är inte rolig.

Av mysmammansblogg - 25 februari 2012 13:03

Sitter och gör ingenting. Utan att ha dåligt samvete för det. Minstingen sover middag, de två lite större herrarna busar runt på busfabriken med en kompis - 12 års kalas!   Sambon fixar med bilen och handlar hem lördagsgott!   Tänker ha en riktig myshelg. Sportlovet har varit fyllt med aktiviteter och idag får vara  min återhämtningsdag .


A hade en mycket lyckad skidsemester med morfar. M är helt nöjd med att ha fått spela monopolmaraton med mamma. Lite tråkigt att han fick hoppa över nattåkningen i spökbacken men varken han eller pappan ville åka skidor i regn.


Under gårdagen blev det kortpromenad till sjön, mjukglass, bowling, hamburgetallrik, skridskor och därefter fika, allt i kombination med lek och bus i trevligt sällskap. Även lillprinsen var med på noterna och fick till sina mat och sovtider riktigt bra. Tack för en mysig dag (nästan hela) familjen S!


Imorgon ska vi ta tag i städning, läxläsning   och uppladdning inför måndagens skolstart.

Av mysmammansblogg - 21 februari 2012 13:09

Morfar och A åkte slalom mellan kl 9 och 15 igår. Trötta ben och tråkig blåst satte sedan stopp för skidåkandet den dagen. Imorse fick jag höra att planen för idag var skidbussen till Lindvallen, åka slalom där tills de tröttnade och därefter ett besök på experium   (badhuset). Sist men inte minst, skidbussen tillbaka till Hundfjället igen.

Av mysmammansblogg - 21 februari 2012 12:04

Det är roligt att handla barnkläder,   ännu roligare när det är fina kläder till mycket bra pris    Var hemma hos C igår och shoppade loss. Lilleman har nu en helt ny garderob i strl 68. Färgmatchat och klart! Allt går i blått och brunt utom ett plagg med Pettson och Findus som går i skrikgrönt och svart.


Har tagit bilder   men min mobil vill inte dela med sig till datorn . Plötsligt går det inte att kopiera några kort från telefonen?! Blir så sur   när det inte funkar - har ju gått förut.

Av mysmammansblogg - 20 februari 2012 16:06

Känner mig nöjd med dagen. Har hunnit med ett BVC besök med föräldragruppen träffats och pratat barnsäkerhet.     Kunde då också konstatera att lillskrutt har passerat 6 kg nu. Följer sin viktkurva så fint, trodde att det skulle vara en liten dipp där efter två omgångar med magsjuka   inom en tre veckors period. Tydligen har han ätit ikapp - nattetid skulle jag tippa ;)   Har inte låtit mamma sova särskilt ostört den senaste tiden.


Efter lunch blev det en promenad till kyrkan för klädinlämning till deras kommande barnklädesförsäljning. Fick nyss ett trevligt SMS från goa C. Ska snart gå över till henne och få förhandstitt på hennes kläder innan inlämning. Lilla H är 3 mån äldre än min lilla myspys.

Av mysmammansblogg - 20 februari 2012 16:00

A åkte med morfar till sälen igår. Under gårdagkvällen hann vi få ett antal SMS och telefonsamtal.   Han ville berätta om allt, och säga godnatt så klart! Imorse fick jag en snabbrapport om att han och morfar satt och åt hotellfrukost kl 8. Då var det soligt   och fint väder och de skulle strax upp i backen. Nu har det varit tyst hela dagen, åker nog skidor för fullt. Räknar med en ny dagsrapport inom kort, men kanske får jag vänta till efter kl 18 - om de ska åka kvällsåkning också. Känns konstigt tyst i huset när bara de två yngsta är hemma med mig.

Presentation

Hej och välkommen till min blogg!
Kul att du är nyfiken och tittar in.
Skriver om familje- och vardagslivet i en småstad.

buzzador

klart.se

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Buzzadorblog


Ovido - Quiz & Flashcards