Alla inlägg under augusti 2015

Av mysmammansblogg - 16 augusti 2015 09:52

Mysig kväll ute i kompisars sommarstuga. Kräftor i massor och tacopaj. Fint väder men nu börjar höstkänslan smyga sig på framåt kvällen. Det blir kallt på nätterna. Endast 12 grader när vi traskade därifrån inatt. Hade sådan tur att en av parens ena son ställde upp som skjuts. Vi fick åka bil både dit och hem. Uppskattas verkligen. :)

Barnen sov hos mormor och morfar så snart ska vi åka och hämta hem dem. Andra gången minstingen sover borta. Han var så uppspelt över det igår. Både ville och inte ville sova borta. Som tur är följde båda storebrorsorna med och gissar på att han sov mellan dem inatt :)

Av mysmammansblogg - 14 augusti 2015 19:21

Tog vara på den soliga lediga dagen. Fick med mig alla mina tre söner på en cykeltur till djulöbadet. Träffade lillebrors lekkamrat så de små fick leka av sig och bada tillsammans. Bad och glass innan hemfärd. Gott om folk på stranden, många som passade på att njuta i solen.

Av mysmammansblogg - 14 augusti 2015 19:17

Äntligen har jag fått skörda och provsmaka av våra tomater. Två solvärmda och goda tomater. Hoppas värmen håller i sig ett tag till. Då kommer det mogna tomater i rasande fart!

Av mysmammansblogg - 14 augusti 2015 08:20

Ledig fredag efter att ha jobbat tre dagar på mottagningen i grannstaden. Så skönt att det är klart! Nästa vecka tillbaka på hemmaplan :) Kanske var det mitt sista gästspel där borta? Vem vet. Troligtvis. Alltid trevligt att lära känna sina distanskollegor lite bättre men fy sjutton för att pendla! Och inte är det kul att inte hitta grejer, behöva fråga om "allt".
Ska bara jobba kvar på mitt jobb en månad till innan det är dax att tillträda nya tjänsten. Så spännande!

Av mysmammansblogg - 12 augusti 2015 21:17

Lilleman har ju blivit stor och börjat på storbarnsavdelningen. Det innebär spännande utflykter och andra små äventyr. Som han har längtat. Idag skedde den första utflykten. Barn och fröknar promenerade ner till biblioteket i centrum. En ganska lång promenad för småknattar. Men det hade gått så bra. De fick åka buss hem så de hann med lunchen. Lycklig liten kille som somnade redan kl 19.15 ikväll. Imorgon är sista dagen på förskola för den här veckan. Sen får han helg och jag också. Då har jag gjort mina pass i storstan ;) för den här gången. På måndag slipper vi pendla och får jobba vidare på hemmaplan! Ska bli så skönt att jobba "hemma" men lite annorlunda och tomt eftersom vi ändrar om i personalstyrkan. Önskar min bästa H stort lycka till på nya jobbet. Kommer gå galant för du är en riktig pärla! En ny medarbetare får vi hälsa välkommen och likaså en ny chef.

Av mysmammansblogg - 12 augusti 2015 18:03

Känns som klubbor just nu. Tycker inte att jag gått särskilt mycket idag men tydligen tillräckligt för att benen ska kännas tunga och svullna.
Har precis slagit mig ner i soffan med trötta lillebror. Vi väntar på lite kvällsfika med varm ostkaka och sylt.

Av mysmammansblogg - 11 augusti 2015 19:51

Gick bra. Var så lugnt. Hann med både fm te, ta ut hela min lunchrast på 45 min utan avbrott och dessutom eftermiddagsfika! Det ni! Inte ofta sånt händer. Synd bara att man måste fara till en annan stad och jobba för att det ska inträffa ;) Nej då, bara skojar lite - ibland hinner vi faktiskt med det här hemma också även om det inte sker så ofta. Kanske får jag ångra vad jag sade nu genom att inte hinna med min rast imorgon... Hoppas på en fortsatt lugn och fin arbetsvecka. ?

Av mysmammansblogg - 10 augusti 2015 16:25

Har världens gulligaste och bästa arbetskamrater! Lade in sent önskemål om ledigt som idag. Helst hela dagen men om möjligt iallafall fm. Blev lovad ledigt på fm ifall ingen blev sjuk eller behövde vabba. Om det var lugnt på fm skulle jag troligtvis få ledigt även em. Och gissa vad?! Ingen blev sjuk och arbetsbelastningen var överkomlig när jag ringde och checkade läget vid lunch så jag fick helledigt! Kram på er alla rara som gjorde det möjligt! Imorgon kommer jag och jobbar mitt första riktiga pass efter avslutad semester. :)

Presentation

Hej och välkommen till min blogg!
Kul att du är nyfiken och tittar in.
Skriver om familje- och vardagslivet i en småstad.

buzzador

klart.se

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Buzzadorblog


Ovido - Quiz & Flashcards