Alla inlägg under mars 2015

Av mysmammansblogg - 9 mars 2015 21:34

Lillebror fick vara hemma med mormor idag. Hade fortfarande feber inatt men nu varit feberfri idag. Ingen större aptit men fick faktiskt i sig tre köttbullar och några skedar makaroner till lunch. Hoppade över mellis och kvällsmat. På gång. Hoppas på större aptit imorgon...

Ikväll kroknade även storebror. Feber och huvudvärk. Hoppas på ett snabbt tillfrisknande och att vi andra får hålla oss friska. Själv har jag lite misstänkt huvudvärk och trötthetskänsla.

Av mysmammansblogg - 8 mars 2015 12:53

Varit lite småfebrig och hostig men ändå vid gott mod. Det svåra som alltid efter sjukdom är att få tillbaka aptiten. Suck, typ hopplöst fall ;) Denna gång hävdar han att han får så ont i magen när han äter mat och därför vill han inte äta mat. Kan stämma....ser att han hugger i men redan efter första eller andra tuggan ger han upp och klagar över magen. Lilla gubben. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på för att skona lilla magen men ändå få i honom lite energi. Tillockmed välling tar emot och den brukar alltid funka annars.

Av mysmammansblogg - 8 mars 2015 12:46

Så härligt väder. Suttit ute i hammocken och myst en stund på fm. Cyklarna på utgång. Det skruvas, pumpas och tvättas i garaget. M har ny cykel och är ute och drar. Blir en cykeltur med hela familjen i vårsolen innan eftermiddagsfikat.
Längtar efter husvagnssäsongen när vädret visar sig från sin fina sida :)

Av mysmammansblogg - 3 mars 2015 18:58

Så trött på att gå kort gång på gång. Att inte hinna med mer än det allra nödvändigaste om ens det. Vissa saker måste prioriteras bort. Förr mådde jag dåligt över att inte hinna med allt. Nu blir jag mest ledsen och besviken över att det blir så gång på gång. Ett ständigt pusslande som tar på krafterna.

Av mysmammansblogg - 2 mars 2015 18:11

Tjoho! Äntligen har vi hittat ett boende som föll mig i smaken. Känns bra. :) Längtar

Av mysmammansblogg - 1 mars 2015 18:00

Längtar ju fortfarande efter vintersemester med skidåkning. Får göra det bästa av situationen och skapa lite fjällkänsla hemma. Brasan igång och korvgrillning pågår. Sen blir det bastubad.

Känns märkligt att redan lägga önskemål om sommarsemester när vi inte ens hunnit iväg på vintersemester ännu...Men det är dax för det redan. Önskemål är nu inlämnade så får vi se hur det blir så småningom. Känns som våren och sommaren snart är här. Händer mycket under vårveckorna. Desto tyngre känns hösten...En lång sträcka utan röda dagar och ledigheter. Kanske läge att planera in lite ledigt till hösten också.

Av mysmammansblogg - 1 mars 2015 15:37

Trötta familjen här idag. Lillebror sov borta för första gången natten till idag. Han var så uppspelt och såg verkligen fram emot det igår. Packade väskan redan på morgonen. Gick så bra! Visserligen blev det sen kväll för honom och han kunde inte slappna av och somna förrän mellanbror lade sig bredvid. När lillebror somnat tassade mellanbror upp igen. Så glad att brorsan var så snäll och hjälpte lillebror att komma till ro. Helt spontant och utan att någon behövde säga till om det.

Just nu tar lillebror en tupplur. Välbehövligt. Vi vuxna är också lite trötta, blev inte särskilt sent men vi bubbelbadade utomhus en stor del av kvällen och hjälp vad det tog på krafterna. Var som att basta man kände sig härligt avslappnad efteråt och trötta även idag. Varmt vatten kontra kall uteluft på enstaka plusgrad. God mat och dryck och trevligt sällskap.

Presentation

Hej och välkommen till min blogg!
Kul att du är nyfiken och tittar in.
Skriver om familje- och vardagslivet i en småstad.

buzzador

klart.se

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Buzzadorblog


Ovido - Quiz & Flashcards