Alla inlägg under juli 2014

Av mysmammansblogg - 27 juli 2014 17:04

Så var det traditionella besöket på Malmamarken avklarat. Gick snabbt, samma knallar/saker som alltid och så värmen på det.
Bästa köpet var 7 påsar färskt bröd för 100 kr. Smaskens! Blev färska tekakor till eftermiddagsfikat.

Passerade Sparreholm på hemvägen och gjorde ett snabbstopp på nyöppnade Fabriken. Blev trött bara av att se kassaköerna så det besöket gick extra snabbt. Hittade fina stövlar till L men det var inte värt att stå i de långa köerna för bara ett par stövlar så det bidde inget. Övriga familjen hade då stegat ut ur butiken för länge sedan. De var inte på shoppinghumör i värmen. Var nästan lika varmt i butiken som utomhus.Får åka dit någon dag igen när det inte är sommarsemester och marknad i närheten;)

Av mysmammansblogg - 27 juli 2014 12:40

Går riktigt bra med potträningen för minstingen. Vi har varit lite bekväma och inte tagit tag i detta ordentligt förrän nu. Så klart att pottan funnits framme sedan ettårsåldern men vi harinte jobbat aktivt mot att ta bort blöjan förrän nu. Det verkar vara bra synkat med honom också. Han är stolt och glad och känner sig stor. Frågar efter pottan och kan hålla sig till han hunnit in på toa. Besvärligare när vi reser eftersom han inte törs/ vill kissa på toa ännu. Men det kommer väl så småningom det också.

Av mysmammansblogg - 26 juli 2014 10:21

Tur? att några i familjen kan presteta trots denna värme. Tre av grabbarna i familjen gav sig på att börja tvätta och måla garaget i 32 gradig värme igårkväll. Idag är det visst bara en som har energi och ork att fortsätta, ännu så länge bara 22 grader ute.

Jag har ju fått mitt önskemål uppfyllt med campingliv och bad så det är väl inte mer än rätt att grabbsen får roa sig med sitt nu då ;)

Själv har jag lyckats dra på mig karusellyrsel för några dagar sedan som envisas och inte vill försvinna helt. Tur att det är semester - skulle inte funka då bra att jobba med yrselattacker så fort jag vrider på huvudet eller ändrar nivå - från sittande till liggande eller tvärtom. Inga snabba rörelser här tack! Nej det funkar inte- tycker det kan ge sig nu!

Av mysmammansblogg - 25 juli 2014 15:34

Nyss hemkommen efter en liten tripp på 4 dagar med husvagnen. Som alltid skönt att vara hemma men den här gången vet jag inte riktigt om vi gjorde rätt val. Så varmt! Just nu 33 grader ute på norrsidan och 29 inne i huset. Och ingen sjötomt! Va? Här har man varit bortskämd med husvagnslivet och Östersjön att svalka sig i några meter från vagnen. Ingen av mina killar bönar och ber om att få åka till stranden precis, de föredrar dataspel, kompischat och hänga hemma. Under campingsemestern badar de men de är inga riktiga blötdjur då heller. Lillebror är väl den som kan tänkas följa med sin stakars mamma ner till badet för ett dopp...Får ta lillskrutt med mig i kväll. Nu är det för varmt att ens förflytta sig till badet. Puh! Fläktarna startade och jag har redan hunnit svalka mig i duschen en gång sedan hemkomst. Stackars alla gamlingar! Så som jag lider i värmen vad gör då inte dom?! Hoppas luftkonditionering och extrafläktar fungerar på alla Sveriges äldreboenden!

Av mysmammansblogg - 24 juli 2014 18:04

Campingliv = mycket grillat. Mumsfillibabba. Men det kan visst bli för mycket av det goda. Lillebror tyckte igår att vi skulle åka hem och laga ris och riktig mat....Vilken tur att frysen laddats med köttgryta hemifrån. Så kunde lilleman få sitt älskade ris och riktig mat :) Lyckan var gjord för den dagen och en bamseportion mat laddades in. Idag är han redo för grillat igen. Ikväll blir det hamburgare med mos eller pitatissallad - valfritt, skulle gissa på mos till de yngre och potatissallad till mig och J.

Av mysmammansblogg - 22 juli 2014 19:53

Lillebror sover. Nu blir det monopol.

Av mysmammansblogg - 22 juli 2014 18:20

Solat och badat hela dagen. Roat oss med att skratta åt alla stackare som fastnat, snubblat i det djupa hålet av blålera mitt i det långgrunda badet. Elakt men roligt, jag brukar inte vara den som skrattar åt andras olycka eller fall men detta skulle ni se - näst intill dolda kameran live ; ) Kan inte låta bli att skratta - strandgrannarna gör samma sak. Usch vilja hemska människor vi är :) :) :)

Min käre sambo fastnade och sjönk ner i lera till knäna...M sjönk pckså ner och hängde sig snabbt fast i J som sjönk ner ytterligare en bit...hihi.

Alla lite lagom loja nu. Lillkillen är tröttmen har inte ro att sova ännu. Skulle tro att vi alla tar tidig kväll.

Av mysmammansblogg - 15 juli 2014 17:09

Är i Linköping nu, strax hemma. Gjorde ett sista obligatoriskt stopp i Ljungsbro för att fylla på godislagret från chokladfabriken.

Borta bra men hemma bäst. Längtar efter att få sova i min egen säng igen. Haft det så bra. Behöver tvätta och packa om innan nästa äventyr.

Tiden har rusat iväg. Spelat monopol i förtältet med grabbarna till midnatt. Sena kvällar, mycket grillat, shopping och bad. Fiskat krabbor, sett sjöstjärnor och badat havsbad.

Semestertiderna har gällt alla i familjen. När andra barn kommit springande i pyamas och nattlinne på campingen har vi precis tänt grillen :)

Sett gråtande barn som inte vill borstatänderna och sova - förstår dem. De vill ju också vara uppe och mysa och umgås med familj och vänner...Vi har somsagt haft kollektiva sovtider. Alla i familjen har varit uppe lika länge - om man vill. Inklusive 2 åringen! Trots detta har vi inte hunnit med alla lekparker och badsbadstränder vi sett... Finns mycket kvar att utforska under semestern. Tur att vi är lediga några veckor till! :)

Presentation

Hej och välkommen till min blogg!
Kul att du är nyfiken och tittar in.
Skriver om familje- och vardagslivet i en småstad.

buzzador

klart.se

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Buzzadorblog


Ovido - Quiz & Flashcards