Alla inlägg den 20 maj 2012

Av mysmammansblogg - 20 maj 2012 19:05

Idag har pysen verkligen kommit igång med rullandet! Har tippat över från mage till rygg och tvärtom några gånger tidigare också men idag kom han på hur man rullar från rygg till mage "på riktigt". Det var visst väldigt kul - har inte haft tid att sova mycket alls idag.   Här är det hårdträning som gäller - mage till rygg - rygg till mage - till rygg osv. Filten räcker inte till längre.  Mellan rullträningspassen har han hejjat på storebror som spelat olika bollspel. Skrattade så han nästan kiknade när någon träffade bollen        


Imorgon är det sista BVC träffen med septembermammorna. Våra små har blivit så stora att det är dax för avslutning. Tänk vad fort det går! Många av småttingarna tar sig framåt - eller bakåt på ett eller annat sätt.



Av mysmammansblogg - 20 maj 2012 11:37

Hela familjen har haft långhelg tillsammans och det är redan Söndag! Fint väder har vi haft också! Håller på att försöka göra upp lite sommmarplaner. Från början tänkte vi legoland - det var innan årets hemresa från Sälen. Där och då insåg vi att Danmark blir lite för långt i bil för lilleman. Stora barnen blev besvikna men förstog ändå - de hörde och såg ju hur ledsen lillebror var i bilen på hemvägen. Det tog oss 8 och en halv timme att resa hem från Sälen!


Gotland känns frestande men inget är bokat ännu...


Lillebror har vaknat - lunchtime! Vi kämpar med att försöka utöka antalet matmål och storleken på portionerna. Viktkurvan var inte riktigt med oss vid senaste invägningen. Tänk vad lätt och smidigt det skulle vara att ha barn som faktiskt GILLAR mat. Inte bara accepterar mat utan faktiskt verkligen tyckte om mat. Men allt ska ju inte vara lätt ;)


Trevlig helg! Ta vara på det som är kvar av den här fina dagen, det ska vi göra!

Presentation

Hej och välkommen till min blogg!
Kul att du är nyfiken och tittar in.
Skriver om familje- och vardagslivet i en småstad.

buzzador

klart.se

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Buzzadorblog


Ovido - Quiz & Flashcards