Alla inlägg under maj 2016

Av mysmammansblogg - 13 maj 2016 13:52

Så härligt med fredag! Idag är det dessutom precis lagom väder. Så där så det känns ok att vara inne och städa och tvätta utan att man missar att ta vara på vårvädret. Toppenbra för nu ligger jag som vanligt lite efter med tvätthögarna igen ;)

Jobbet känns vara hyfsat i fas inför helgen så jag kan släppa det över helgen och hugga tag i det på måndag igen.

Helt underbart att sluta tidigt på fredagar när det är sommartid :) Njuter så länge det varar för planerar att ändra lite i schemat till nästa termin.

Av mysmammansblogg - 12 maj 2016 18:16

Idag har basilikan och gräslöken fått lite större krukor. Doftar så gott av basilikan. Längtar till skörd och en mumsig tomatsalsa med basilika!

Fler växter på ingång i helgen. Tomater, gurka och kanske en paprika. Misslyckades totalt med paprikan förra året. Blev besk och tanig. Kanske bättre lycka i år?

Men först lite växthus bygge! Längtar till helgen!

Av mysmammansblogg - 11 maj 2016 16:16

Dax att träffa tjejerna i bokklubben snart. Ska bli så trevligt! Brukar bli livliga diskussioner om både boken och andra sidospår. Bara att vänta på mannen, när han kommer hem drar jag iväg. Idag går vi om varandra helt vilket vi gjort både måndags och tisdags. Men imorgon ska vi nog vara lediga tillsammans hela familjen om inget oförutsett inträffar :)

Av mysmammansblogg - 7 maj 2016 17:48

Kom ihåg att ta med vällingpulver, men glömde flaskan. Men, det gick ju att lösa med att dricka i mugg. Första gången avstog han men nu var vällingsuget för stort. Gick aldeles utmärkt att muggdricka välling nu. Kan nog äntligen avveckla flaskorna och fortsätta med mugg framöver.

Av mysmammansblogg - 4 maj 2016 17:01

Nu är den här med besked. Björkpollensäsongen! Igår gick det bra fram till mellis. Sedan räckte inte medicineringen längre. Blev direkt hem och bada, tvätta ur håret, byta kläder och stanna inne. Idag höll det sig fram till eftermiddagens vattenkrig. När vatten skulle torkas bort från ansiktet råkade det börja klia...
Hem och tvätta av och faktiskt gick han med på ögondroppar frivilligt. Gick bra! Inget svid eller ont och fick ganska snabb effekt så nu tror jag han går med på daglig förebyggande medicinering med ögondroppar också. Tillhörande eksemuppflamning och insmorning med diverse olika salvor. Har nu tillbringat eftermiddagen inomhus och vi längtar ut till solen. Det får bli...en annan dag.

Av mysmammansblogg - 1 maj 2016 09:30

Snart är sommaren här. Bara några veckor kvar till sommarlovet och tiden bara flyger fram.
Igår blev det traditionsenligt besök vid en valborgsmässoeld, denna gång vid fotbollsplanen. Barnvänlig och lagom stor brasa då den tänds lite tidigare och de har inga fyrverkerier. En mysig kväll med god mat och trevligt sällskap. Jag och barnen bröt upp lite tidigare än de andra med tanke på lillebror. Var hemma till 23 vilket blev aldeles lagom.

Presentation

Hej och välkommen till min blogg!
Kul att du är nyfiken och tittar in.
Skriver om familje- och vardagslivet i en småstad.

buzzador

klart.se

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Buzzadorblog


Ovido - Quiz & Flashcards