Alla inlägg under juli 2015

Av mysmammansblogg - 24 juli 2015 18:57

Har en mycket försigkommen tre snart fyraåring hemma. Under tiden vi plockade fram maten och lade upp maten på faten hann han få tag i saltkaret och saltade sin mat....Bild nedan. Kan säga att han spottade och fräste ett tag och vi fick oss alla ett gott skratt. Lillebror fick såklart en ny tallrik med ny mat då han fick assistans att salta maten.

Av mysmammansblogg - 24 juli 2015 17:14

Har skaffat oss en omniaugn till husvagnen. Idag testar vi den för första gången. Inte lätt att veta ugnstider och värme men vi får prova oss fram. Pommes testas idag. Ska testa bröd nästa gång! På grillen ligger kycklingfile.

Av mysmammansblogg - 24 juli 2015 17:09

Var iväg och intervjuade några för usk vikariat i onsdags. Nu är det tillsatt. Känns skönt och bra. Tror det kan bli kanoners. Verkar var en bra tjej. Inskolning direkt när vi öppnar i augusti.

Av mysmammansblogg - 23 juli 2015 20:21

Gjort Vadstena och Motala. Fina omgivningar, slussade båtar. Glasscafe och fina byggnader. Mysigt!

Tänk vad många steg vi har gått idag. Och så mycket gratis vardagsmotion det blir varje campingdag. En tur till soppcontainern. En tur till för att fylla på färskvatten. Promenad till toaletten. 5 minuter senare blir lillebror kissnödig, han som absolut inte var kissnödig när jag skulle gå....En tur till. Dax att diska, åter till servicehuset osv osv. Tur att det är bra väder :)


Av mysmammansblogg - 23 juli 2015 20:13

Så härligt att vi alla är olika och idag har vi träffat på en hel drös med olika människor. En person klädd som en varg! Fin kostym visserligen och kanske var han på väg till en maskerad? Även om kompisen inte var utklädd....Såg varmt ut också.Tur att vi är olika. En hel massa andra märkliga människor klädda enkelt i hellånga rockar, klänningar och liknande. Funderar på om det är pilgrimer? En massa präster på stan som såg så där överlästa och finurliga ut. Ett riktigt äventyr och nöje att bara studera dessa människor. Absolut inte på ett förlöjligande sätt utan ärligt på riktigt intresserat och nyfiket. Så annorlunda mig och min värld men kul att se att vi alla är så olika men ändå lika :)

Av mysmammansblogg - 20 juli 2015 08:51

Har glömt att uppdatera om vår premiärgrillning av beercanburger. Det blev jättegott. Hittade recept på flera olika fyllningar. Beslutade oss för att testa tre olika. Alla var goda! Några blev med lök, paprika och hyvlad ost, några fick soltorkade tomater, riven ost och jalapenos, några fick lök, champinjoner och cantadouost med chilismak. Smaskens, kan verkligen rekommenderas. Särskilt om ni gillar grillade hamburgare men vill ha det där lilla extra till :)
Vi serverade med stor sallad, diverse såser och pommes. (Barnen vågade sig inte på detta, de föredrar de vanliga enkla hamburgarna med bröd )

Av mysmammansblogg - 18 juli 2015 21:21

Dagsutflykt till sagostigen utanför Malmköping. Lillebror var måttligt road av att höra sagor vid stugorna men glad över kusinsällskap och sprang rung och lekte för fullt. Han hade bråttom och ville komma föst till nästa stuga. Picknick i lekparken. Perfekt parkväder. Såg mulet ut imorse men klarnade upp efter lunch. Vidare hem till svägerskan med familj för mer lek. Såg redan vid sagostigen hur eksemen kom smygande. Väl hemma hos svägerskan hade ögonen svullnat och klådan på eksemen kommit igång. Tack vare lek och bus höll humöret uppe hela tiden. Först i bilen hem började han klaga på kliande ögon. Fick pytsa i lite antihistamin och smörja på med diverse kortisonsalvor. Nu har reaktionen lagt sig lite så jag tror han kan sova lugnt ikväll. Gissar på att det kan ha varit häst?som var den utlösande faktorn idag? Blev iallafall en mysig heldag med familjen.

Av mysmammansblogg - 17 juli 2015 13:18

Ska göra vårt första försök att grilla beercanburger ikväll. Spännande. Ser gott ut på bilder, hoppas det smakar lika gott!

Presentation

Hej och välkommen till min blogg!
Kul att du är nyfiken och tittar in.
Skriver om familje- och vardagslivet i en småstad.

buzzador

klart.se

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Buzzadorblog


Ovido - Quiz & Flashcards