Alla inlägg under januari 2018

Av mysmammansblogg - 18 januari 2018 19:47

Andra träningsdagen. Oj oj, känner av att jag jag tränat. Lite mer långsam i mina rörelser idag  Hade en tanke om att ta mig iväg och köra ett gympapass men nej, det är för motigt fortfarande. Körde iallafalla ett hemmapass till   

Imorgon står en timmes PW eller löprunda 5 km på träningsschemat. Jag kommer köra på PW.

Känns skönt att vara igång.

Vab

Av mysmammansblogg - 18 januari 2018 07:02

Hemma med sjukt barn igår. Så rastlöst- hos mig inte hos barnet. Han tog det lugnt och vilade upp sig. Jag däremot är inget bra på att vabba.
Visserligen fick jag mycket gjort. Handlat, städat, tvättat, uträttat ärenden, tillochmed kommit igång med ett hemmaträning pass. Och- nu kommer beviset att jag var rastlös - har gjort något så otroligt tråkigt som att byta gardiner. Det är inte riktigt min favoritsyssla. Men nu är det gjort. Tomtarna och julen är härmed helt utstädade från hemmet.

Av mysmammansblogg - 17 januari 2018 14:53

Nu är jag igång. Just idag har jag kört hemmaträning. Tränat med Dflex. Hoppade på erbjudande om tidningsprenumeration med träningsprogram som premie. Känns riktigt roligt att vara igång.
Har dessutom hämtat ut mitt personalkort som ger rabatt på viss träning. Bara att lösa själva biljetten kvar nu då....

Av mysmammansblogg - 13 januari 2018 14:13

Tänk så stor han blivit, min älskade lilla skuttunge. Nu lämnar man bara iväg på kalas och hämtar en stund senare. Klarar sig själv. Älskade unge vad roligt för både dig och mig. (lite läskigt för mamman att inte vara med)
Till hösten börjar han ettan. Min lilla minsting. Det ska bli spännande. Så mysigt att få följa en liten sladdis alla stora steg på sin väg att forma sin identitet. Med de två äldsta gick det liksom av bara farten när de var små- hann inte riktigt med i svängarna. Nu kan jag betrakta med lite andra ögon och glädjas och följa på ett annat sätt. Följer förstås mina stora kottar också men där går det fortfarande i en rasande fart och jag är fortfarande en "nybörjarmamma" i flera moment. Med lillebror är jag ju plötsligt en erfaren mamma. Haha! Livet är härligt om än lite komplicerat ibland.

Av mysmammansblogg - 12 januari 2018 14:26

..som dröjer sig kvar. Ni vet känslan av att man har glömt något. Säkert något viktigt också eftersom det inte går att bli kvitt känslan. Kan bara inte komma på vad...
Kanske kommer på det när jag kommer tillbaka till jobbet på måndag. Kan inte göra så mycket åt vad det nu är nu i helgen iallafall.

Av mysmammansblogg - 11 januari 2018 20:49

Kära nån vad jag unnar mig mycket må bra tid nu då. Bra start på nya året! Varit hos frissan och mått gott i två timmars tid idag efter jobbet :)
Två timmar av ompyssling. Ingen stress, inga otåliga barn som satt och väntade. De fick vara hemma med sin pappa. Känner mig nöjd och glad.

Av mysmammansblogg - 9 januari 2018 21:40

Nu är vi igång igen. Skönt med lite mer regelbundna rutiner. Mat- och Sov tider, aktiviteter och skolarbete. Märks att det är en omställningsperiod med trötta barn och trötta föräldrar. Men snart är vi inne i nygamla rutinerna igen.

Kickstart på jobbet med positiva nyheter. Just fått allt klart kring en utbildning fram i vår. Ska bli så roligt! Intressanta föreläsningar och mycket trevligt sällskap. Även tillfällen för kollegiala diskussioner och nätverkande.

Av mysmammansblogg - 7 januari 2018 18:47

Bara den lilla detaljen träningskort kvar nu då   Har faktiskt bestämt mig för vart jag ska träna. Går på det säkra kortet som jag känner till sedan tidigare: Friskis får det bli. Där kan jag faktiskt träna tillsammans med min lilla kille. I februari ska de börja ett juniorpass för barn mellan 6 och 13 där även förälder kan träna med. Det tänkte jag vi skulle prova. Bara hoppas att det passar lillkotte också   Det är förstås bara en bonus. Har sett ut några pass/vecka som skulle kunna passa mig. Det var inte många....Tyvär ligger de flesta passen kl 17 vilket är en helt omöjlig kombo för mig. Har inte en chans att hinna till dess med tanke på att barnhämtning och matlagning behöver fixas till först. Hittade några pass kl 17.30 och något enstaka kl 18. Får satsa på dem och på helgpassen!

Presentation

Hej och välkommen till min blogg!
Kul att du är nyfiken och tittar in.
Skriver om familje- och vardagslivet i en småstad.

buzzador

klart.se

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2018 >>>

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Buzzadorblog


Ovido - Quiz & Flashcards