Alla inlägg under september 2014

Av mysmammansblogg - 14 september 2014 09:42

I fredags var det fest med hippietema. Roligt med både förberedelser inför festen, resan dit med lokaltrafiken ochså klart själva festen. Tänk, vi från Katrineholm vann ett gemensamt pris för bästa klädsel. Kul!
Igårmorse var det upp tidigt. Jag och min käraste åkte på husvagnsmässa tillsammans med goda vänner. Tanken var att F och jag skulle sova i bilen - det gick inge vidare ;) Men vi hade det så bra även utan sömn :) Vi åkte på vår första barnfria tripp på över tre år. Så skönt när även mini växt till sig så vi kan få hjälp med barnvakt och resa själva ibland.

Nu dax för frukost och sedan bege sig till vallokalen.

Av mysmammansblogg - 11 september 2014 19:22

Fnittrar fortfarande när jag tänker på det :)
Ska på fest imorgon. Maskerad. Har lånat hem en peruk vilken jag naturligtvis håller på och provar och reder ut, fixar frisyrer och testar örhängen och annan passande outfit till. Tröttnade och gick igenom posten. Då plötsligt kommer grannen! Han är förstås välkommen förbi men jag hade glömt att jag hade peruken på - tills jag såg hans något förvånade och frågande min... Jag börjar naturligtvis gapskratta och han också. Han hade lite svårt att fokusera på samtalet - och jag med som vid det här laget stog dubbelvikt av skratt. Ja ja, sånt man får bjuda på ;) Han kan ju inte säga att han har tråkiga grannar iallafall ;) En vanlig torsdagskväll hos familjen bus ;)

Skulle tro vi kommer ha kul på bussen på väg till festen imorgon :) Eller vad säger ni tjejer eller jag menar hippies. Peace!

Av mysmammansblogg - 9 september 2014 17:31

Ska åka på husvagnsmässa. Ska bli så roligt! Trevligt sällskap får vi också. Barnen blir hemma med barnvakt. Första resan utan barn på jag vet inte hur länge. Minst tre år iallafall eftersom lillebror alltid följt med oss och han fyller tre om några veckor.

Av mysmammansblogg - 9 september 2014 17:25

Ändå är det bara September. Undrar hur vintern kommer bli. Vi är en person mindre på jobbet än vad vi varit tidigare. Det märks. Idag hanns det bara med en 20 min lunch och ingen fikapaus på em. Är trött idag. Tur att inte alla dagar är så här. Imorgon blir en bättre dag!

Av mysmammansblogg - 5 september 2014 07:41

Åh så skönt med ledig dag mitt i veckan enligt schema! Tror knappt det är sant men från nu är jag ledig en dag i veckan istället för att jobba kortare dagar fem dagar i veckan. ( Blev endel övertid förut då det helt enkelt inte gick att sluta tidigare) Tjoho! Jag njuter medan jag kan. Gissar att det inte kommer bli så långvarigt ;)

Idag ska jag försöka ta mig ner på stan och fråga ut lite landstings och kommunpolitiker om deras planer inför nästa mandatperiod. Är särskilt nyfiken på landstingspolitiken. De tänker visst öppna vårdplatser och rädda både vissa kliniker och avdelningar. Det låter ju jättebra men jag vill veta hur. Vart ska de hitta mina nya kollegor? Hur ska de rent praktiskt gå till väga utan att vi befintliga ska behöva jobba 80 timmars veckor...och hur ska de göra för att behålla befintlig personal.

Sen ska ett utvecklingssamtal på skolan och ett besök hos sjukgymnast hinnas med också. Ja, den här lediga dagen är verkligen välbehövlig. Många saker som behöver fixas och donas med.

Av mysmammansblogg - 4 september 2014 20:40

Var bjuden hem till min kära jobbarkompis igår. Hon jobbar tyvär inte kvar hos oss längre och hon är saknad av oss alla. Vi hade en mysig kväll där vi åt och drack gott och pratade kvällen lång. Så trevligt. Tack för trevligt sällskap alla som var där!

Sov ganska dåligt inatt. Kom isäng sent och upp tidigt till jobbet. Är såååå trött ikväll. Jo men då var det dax och kavla upp ärmarna och hjälpa äldsta sonen att baka till fredagsfikat i skolan. Inte jättekul just ikväll. Har under kvällen dessutom hunnit fira äldsta sonens födelsedag idag. Har numera en 14 åring i huset, som dessutom vuxit om mamman. Puss och kram på dig stora killen! ;)

Presentation

Hej och välkommen till min blogg!
Kul att du är nyfiken och tittar in.
Skriver om familje- och vardagslivet i en småstad.

buzzador

klart.se

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2014 >>>

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Buzzadorblog


Ovido - Quiz & Flashcards