Alla inlägg under juni 2013

Av mysmammansblogg - 4 juni 2013 16:25

Äldsta sonen är iväg med klassen till Stockholm. Skjutsade honom till tåget i fm, ett helt gäng förväntansfulla ungdomar väntade på att få komma iväg. Grönan ikväll och shopping imorgon. Kommer hem imorgonkväll. Mellanbror har också varit iväg. Åkte till Norrköping och visualiseringscenter tillsammans med klassen + parallellklassen. Hade sökt och fått bidrag från kunskapsbanken. Kul! För dem blev det en dagsutflyckt och han har nu landat hemma framför datorn igen. Chattar och spelar med kompisarna.


Lillprinsen sover igen. Fjärde dagen med 39 graders feber. Trött och sover mycket. Inatt fick vi sova lite bättre. Kunde sova i sängen hela natten även om det tövlades och fick lov att fyllas på Alvedon. Imorse blev det sprutmatning med festis var 5:e minut tills han fått i sig en halv dl. Därefter kvcknade han till lite och tog självmant några skedar fil och några chokladpuffar. Under dagen har faktiskt tagit 100 ml välling! + lite festis. Hoppas på en feberfri dag imorgon!

Av mysmammansblogg - 3 juni 2013 16:31

Riktgit bra torkväder idag, varmt, solen skiner och det blåser. Har kört tre maskiner hittills idag och den fjärde på gång! Passar på att tvätta överkast, täcken och mattor. Passar bra att ha en tvättdag idag, dels på grund av vädret dels för att lillprinsen är febrig och hostig och inte orkar mycket mer än att ligga och spana från vagnen. Han skulle behöva få bli feberfri snart så han blir lite piggare. Längtar efter en lugn natt också, bäde för hans och min skull. Har suttit ute i solstolen i uterummet i omgångar de senaste två nätterna. Funkar ju att sova där också, lillprinsen sover bra där på min mage - lättare att andas och tryggare  i mammas famn. Jag sover däremot inte lika bra där.

Presentation

Hej och välkommen till min blogg!
Kul att du är nyfiken och tittar in.
Skriver om familje- och vardagslivet i en småstad.

buzzador

klart.se

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Buzzadorblog


Skapa flashcards